1

scholen

1

leerlingen

Werken bij OoadA

 

Bij Stichting Openbaar Onderwijs aan de Amstel stellen ruim 700 medewerkers als doel kwalitatief en eigentijds onderwijs te geven aan ruim 7500 leerlingen. Wij bieden een aantrekkelijk werkklimaat waarin de ontwikkeling van onze medewerkers centraal staat.

 

Openbaar Onderwijs aan Amstel ziet haar medewerkers als haar kostbaarste kapitaal. Competente en betrokken medewerkers maken het onderwijs en dragen in hoge mate bij aan de kwaliteit van de scholen. Professioneel handelen in het dagelijks onderwijs, de individuele zorg voor leerlingen en het onderhouden van een op samenwerking gerichte relatie met ouders bepalen de aangeboden kwaliteit.

 

Iedere medewerker beschikt over specifieke kwaliteiten. Het personeelsbeleid van Openbaar Onderwijs aan de Amstel is erop gericht om die kwaliteiten te herkennen, tot ontwikkeling te brengen en optimaal te benutten. Openbaar Onderwijs aan de Amstel is een dynamische organisatie waarin professionals de ruimte krijgen om te groeien.

 

Ben je op zoek naar een leuke baan in het onderwijs? Ben jij leergierig, ambitieus, flexibel en een echte teamspeler? Enthousiaste onderwijscollega's, voor wie niets teveel is en die verschil willen maken, zijn van harte welkom bij Stichting Openbaar Onderwijs aan de Amstel!

 

Nieuws

OOadA onderwijsfestival Join the Movement 20 september 2017
19 september 2017

OOadA onderwijsfestival Join the Movement 20 september 2017

Op 20 september organiseert OOadA het onderwijsfestival ‘Join the MOVEment’. Dit festival staat helemaal in het teken van samen leren en elkaar inspireren. Wat wil jij leren en wat kan je collega daarin betekenen? En andersom natuurlijk. Kennis en kunde zijn vaak direct om de hoek te vinden, bij een collega in je team of bij die collega van een andere OOadA-school. Hoe zorgen we ervoor dat die expertise in beweging komt? Hoe gaan we samen leren en vooruitkomen? Op het festival gaan we met elkaar en met mensen van buiten het onderwijs op zoek naar antwoorden op deze vragen. Wil je weten hoe het programma eruit gaat zien? Nog even geduld. Het uitgewerkte programma verschijnt na de zomervakantie op deze site.

 

https://www.jointhemovementooada.nl/

Bindmiddel jaargang 4 nummer 9
26 juli 2017

Bindmiddel jaargang 4 nummer 9


Download:
cp/uploads/nieuws/Bindmiddelnajaar16.pdf ›
Bindmiddel jaargang 4 nummer 10
10 december 2016

Bindmiddel jaargang 4 nummer 10

Nummer 10 - jaargang 4:

De Nederlandse School • Hoe besteden De Springstok, de 3e Dalton en de Boekmanschool de Scholenbeurs? • Starter en oude rot op de Dongeschool en de Olympia • Opleiden in School op de 2e Dalton, de Oscar Carré en De Burght • E-learning • Een leven lang leren • De Kweekvijver • Carrièreswitch op De Kleine Reus • Boekmanschool in beeld
Download:
BINDmiddel Winter 2016-2017 ›

Onze 22 scholen


De Springstok

Olympia

Kindercampus Zuidas

Merkelbachschool

1e Montessorischool De Wielewaal

6e Montessorischool Anne Frank

9e Montessorischool De Scholekster

14e Montessorischool De Jordaan

15e Montessorischool Maas en Waal

2e Daltonschool Pieter Bakkum

3e Daltonschool Alberdingk Thijm

Basisschool Oostelijke Eilanden BOE

Dr. E. Boekmanschool hoofdvestiging

De Kleine Reus

De Burght

Dongeschool

De Witte Olifant

Nicolaas Maesschool

Basisschool de kleine Nicolaas

De Notenkraker

Theo Thijssenschool

Oscar Carré